петак, 17. септембар 2010.

RAZNI IZVODJACI - Demo Masters 7


RAZNI IZVOĐAČI " Demo Masters 7 "
( PGP RTS ) 2010.

CD - SERBIA
Rock/ različite žanrovske formeAngažman Vlade Jankovića-Jeta i Olge Kebdžije, urednika na beogradskoj stanici, popularnoj " 202"-ci, oko afirmacije novih sastava, dobro je poznat pratiocima dešavanja na srpskim muzičkim prostorima. Support sastavima tokom godina ide u dvojakom smeru, te pored medijskih aktivnosti, upriličavane su i koncertne, gde veliki broj novih grupa/aktera dobija šansu da se u kontinuitetu predstavi publici i zaintersovanom auditorijumu.
Manifestacija " Demo Masters" takođe ima svoj kontinuitet, a već je u propratnoj varijanti objavljen i 7-i CD, koji promoviše svežu krv srpske muzičke scene.
Poznato je da Jet i Olga više preferiraju rock i hard rock/metal formu, ali takođe uvek ima mesta i za one izvođače koji su žanrovski okrenuti drugim varijantama. Na albumu je predstavljeno 20 songova i isto toliki broj izvođača. Neki od prisutnih su od ranije na dobrom putu ka nazovimo to " široj" afirmaciji, poput zabavnih Kurira iz Pirota, bluesy oriujentisanih Cotton Pickers iz Mladenovca. teenagera Santos Brothers Band iz Bačke Palanke, epsko metaliziranih Uneven iz Beograda.Za verovati je da perspektiva stoji pred još ne malim brojem ovde prisutnih aktera, a dodao bih da pažnju treba obratiti na sastave kao što su : Neozbiljni Pesimisti iz Sombora, Kvazar i Raskršće iz Zrenjanina, te Uvertiru iz Novog Sada... " Demo Masters 7" nastavlja tamo gde su prethodne kompilacije istog tipa stale, promovišući nova imena, a naravno na bendovima je da vremenom , koliko je to moguće na najbolji način, odrade svoj deo posla.

Ocena : / ( neocenjeno )
C / o : www.myspace.com/hit202
www.facebook.com/hit202


Нема коментара:

Постави коментар