уторак, 3. април 2012.

DELIVERENCE INC. - Deliverence Inc.


DELIVERENCE INC.
" Deliverence Inc. "
( Harmony Star Production ) 2011.
CD - SERBIA
90's rock/rock/alter rock





Krajem odlazeće 2011-e godine izašao je album niških profesionalaca, sastava Deliverence Inc. koje predvodi Dejan Najdanović - Najda, širem auditorijumu poznat kao pevač sastava Smak i Generacija 5. Deliverence Inc. je takođe i prateći akt odnosno grupa koja već nekoliko godina nastupa " uživo" i sa Galetom, pevačem Kerbera, na koncertima koje zajednićki upriličavaju pomenuti pevači.
Materijal za album niškog sastava dugo je pripreman, stvaran, usviravan, takođe je prošlo prilično vremena u pronalaženju izdavača, da bi na kraju CD upakovan u digi format ugledao svetlo dana. 10 numera koje su odsvirane u maniru 90's rock/rock/alter rock tendencija sa povremenim grunge i hard rock uplivima i ubacivanjima, otpevane su na engleskom jeziku. Bend je svoj autorski materijal odsvirao na ubedljiv način, kako to i priliči muzičarima koji su konstantno u " sedlu", i kojima su " live" nastupi sastavni deo svakodnevne egzistencije.
Bez obzira na jedan evidentan 90's rock iskorak, niški sastav se potrudio da u realizatorskom, aranžmanskom i produkcijskom smislu zazvuči maksimalno savremeno, naravno ostajući veran svojim izvođačkim načelima i isto takvom pristupu. Album benda bi se u tom smislu jednako mogao dopasti novijim generacijama, kao i onima tkzv. old school usmerenja i sličnog ukusa. Prisutni songovi su ujednačenog kvaliteta, sa druge strane takođe pogodni za češća radijska emitovanja, a urađeni su i odsvirani u srednjem ili malo bržem srednjem tempu, ima i par ne klasično laganijih numera, koje se mogu tretirati kao polu-balade. Deliverence Inc. su ubedljivo "preneli " na CD svoje ideje i stavove, sledi onaj teži deo koji se odnosi na promociju i osvajanje publike, da ne upotrebim u ovom momentu malo " težu " reč, a to je osvajanje tržišta....

Ocena : /
C / o : www.myspace.com/deliverenceinc



Нема коментара:

Постави коментар