среда, 1. септембар 2010.

BLACK GEORGE - Demo


BLACK GEORGE "Demo"
(Self - released) 2009.
CD-R - SERBIA
Melodic pop / power pop / rock











Black George je sastav iz Topole, koji predano radi i deluje od novembra 2006. godine. Veoma su koncertno i sviracki aktivni i jedan su od onih sastava koji se moze pohvaliti ucescem i priznanjima / nominacijama na brojnim ovdasnjim demo festivalima. U postavi imaju pevacicu izuzetno prijatne boje glasa koja se zove Sara Gajic, a njihova muzicka ponuda se oslanja na postulate pop price.
Dakle, Black George su pop bend, moze se reci da su stilski takodje "inficirani" 80's popom, power popom, ali su se sa svoje strane potrudili da zvuce koliko je to mogice moderno i da im pesme koincidiraju sa sadasnjim vremenom. Iako se na njihovoj MySpace stranici moze cuti veci broj pesama, aktuelan Demo ih promovise preko 3 numere: "1001 dan", "Gladni ljubavi" i "Rechi".
Melodicnost i slusalacka prijemcivost karakterisu Black Georgov materijal, a treba takodje reci da su im aranzmanska resenja obogacena i da nijedan izvodjacki detalj nije prepusten "slucaju". Uzivo, takodje zvuce malo "tvrdje" nego sto je to slucaj u studijskoj formi. Potencijali benda nisu mali i nadajmo se da ce u buducnosti biti iskorisceni na adekvatan nacin.

Ocena: 7,5 / 10
www.myspace.com/tripke

Нема коментара:

Постави коментар