четвртак, 03. децембар 2015.

CARDINAL POINT – „Spit On Trust And Reliance“

(Nocturne Media) 2015.
CD
Southern metal/stoner – SERBIA


 Nedavno se pojavio debi album sastava Cardinal Point ( Ex GodDamn) iz Vranja, dostupan  u fomatu CD-a,  kao i download opciji.  Ovaj kvartet je vrlo predano i postupno gradio karijeru,imajući više nego zapažene nastupe na festivalima i gitarijadama po Srbiji i regionu, pokazujući publici i zatečenom auditorijumu da je reč o aktu, koji vrlo dobro zna šta hoće, želi i koliko može.
Sound sa koncertnih nastupa je vrlo vešto „utisnut“ i u studijskoj formi, te se može  reći da bend sa ovde priređenim snimcima, nije ništa izgubio od „live“ žestine i energije. Cardinal Point su na terenu tokom proteklih godina na naročito USA sceni, vrlo prisutnog southern metala, kojeg kombinuju sa ublaženim stoner i hard rock elementima. Pevaju na engleskom jeziku, a sviračkoj ubedljivosti dodata je i izražena melodičnost, što u njihovom slučaju predstavlja neizostavan kvalitet.


 „Spit On Trust And Reliance“ je album na kojem se našlo 12 ujednačenih songova, vrlo jednostavno, ali mudro produciranih i postavljenih.
Momci iz Vranja mogu biti sasvim zadovoljni realizacijom albuma. Tako je jedna faza  posle puno muka uspešno privedena kraju,  i sada sledi po bendove uvek teži deo, a to je promocija i marketing.

 facebook.com/cardinalpointband                                                       

                     

                                         

Нема коментара:

Постави коментар