недеља, 21. октобар 2012.

DEADLY MOSH - Hellsound


DEADLY MOSH
" Hellsound "
( Miner Recordings ) 2012.
CD
Thrash metal - SERBIA









Deadly Mosh su mlad sastav iz Kragujevca, koji deluje od 2008-e godine. Postepeno su se kalili i gradili step by step karijeru, bar njen prvi deo, a pre realizacije aktuelnog full - lengtha objavili su 2 EP-a, i nastupali su na što je moguće bilo više mesta.
" Hellsound" je album sa 11 numera otpevanih na engleskom jeziku. Bend je okrenut old school varijanti thrash metala, ali ne baš onoj najstarijoj već nekoj koja se recimo najpribližnije bi bilo reći etablirala na svetskoj sceni tokom sredine 90-tih godina.
Energični su, takođe i neočekivano melodični, sam materijal nije jednosmeran, već aranžmanski koloritan , a karkteristika songova je da ih sastav izvodi kroz česte promene tempa, ritma, uz brojne prelaze i breikove. Ono što meni lično smeta uz priličan broj navedenih pohvalnih epiteta je tretiranje ritam sekcije, koje je prilično jednosmerno, kao i sam pristup realzacije produkcije, koja nažalost ne odslikava na adekvatan način izvođački pristup grupe. Ova dva elementa u krajnjoj instanci prilično smetaju kompletno obećavajućoj slici, koju nudi njihov album. No, greške su tu da se iprave, a kragujevčani su pokazali da im potencijal ne manjka, čak šta više imaju ga u izobilju.

Ocena : 7 / 10
C / o : www.myspace.com/deadlymosh
www.miner-recordings.com




Нема коментара:

Постави коментар