недеља, 20. мај 2012.

LOW PEAK CHARLIE - Kdo bo komu


LOW PEAK CHARLIE
" Kdo bo komu "
( Self - released ) 2012.
CD
Funk pop/rock - SLOVENIA







Low Peak Charlie je kvartet iz primorskog dela Slovenije, stacioniran u Ljubljani i aktivan od 2009-e godine. Stekli su se tokom vremena uslovi za realizaciju albuma, i od 19-tog aprila ove 2012-e godine, bend je vlasnik full-length CD-a, na kojem se našlo 11 numera.
LPC svoje songove izvode na maternjem jeziku, a njihov pristup bi se mogao okarakterisati kao kombinacija funk, pop i rock elemenata.
Sa jedne strane su prilično melodični, ali  pokazuju da imaju energije u načinu interpretacije, kao i samom tretiranju songova.
Iako jeste u " igri" određena varijanta crossovera, njihov način izvođenja više odgovara nekoj starijoj školi etabliranoj tokom 80-tih godina, i manje tokom 90-tih, nego što je u " igri" nazovimo to moderniji " iskorak". No, sve u svemu to nije nikakav nedostatak, već realno stanje stvari unutar njihovog izvođačkog i autorskog pogleda. Pesme im nisu jednolične ili jednosmerne, i da ponovim još jednom, energičnost pri izvođenju predstavlja njihov važan adut.. Tehnički detalji takođe zadovoljavaju, od same produkcije, pa do dizajna covera CD-a, koji je intersantno osmišljen...

Ocena : 7 / 10
C / o : www.reverbnation.com/lowpeakcharlie







Нема коментара:

Постави коментар